Traverskran - fleksible løft over større arealer

En letløbende traverskran giver unik mulighed for at sikre

ergonomiske løft af tunge emner over store arealer.

 

Vi er leveringsdygtige i skinnesystemer i både aluminium og stål,

og kan således både tilbyde traverskraner til f.eks. fødevareindustrien,

hvor der stilles ekstra krav til hygiejnen samt lager, logistik, byggemarkeder og flere industrier.

Hvad er en traverskran?

Kort sagt er en traverskran ofte en maskine eller et udstyr bygget op på skinner, der er monteret i loftet. På disse skinner sidder en talje med krog eller løfte åg.

 

Skinnerne monteres på den mest hensigtsfulde måde, så det passer til de opgaver, der skal udføres med kranen. I enkelte tilfælde kan en fritstående traverskran også vælges. Der er således ikke én størrelse eller type, som passer til alle, når det kommer til at vælge en kran.

 

Hos os er hver enkelt traverskran omhyggeligt designet og konstrueret til et specifikt formål, der passer til din virksomheds behov for materialehåndtering. 

Vi designer en løsning ud fra dine behov

Vi er specialister i løfteudstyr, mens du er specialist i din virksomhed, jeres behov og ikke mindst processer. Sammen kan vi skabe den mest optimale løsning af løfteudstyr, som vil effektivisere jeres processer og skåne medarbejderne.

 

Lad os tage en uforpligtende samtale eller kontakt os via kontaktformularen – Hos os kan du få svar på stort som småt.

Har du spørgsmål til vores ALVAC produkter?

Hos Jysk Vakuum Service er vi specialister i at finde løsninger, der opfylder vores kunders krav til forskellige typer af løft. Udfyld vores formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kim Hansen, Jysk Vakuum Service

Fordele ved at bruge en traverskran


En traverskran er ideel at bruge, når der skal foretages tunge løft på over 40 kg. Altså i det øjeblik, hvor der skal mere end én medarbejder til at løfte varerne. Man vil ved brug af en kran undgå at skulle afsætte flere medarbejdere til tunge laster, ligesom medarbejderne ikke bliver overbelastet. Kombinationen af dette udmunder sig i et lavere fravær hos medarbejderne, færre medarbejdere til de enkelte opgaver og øget effektivitet. Ikke alene kan man nøjes med én mand til de tunge løft, opgaverne vil blive udført hurtigere på trods af på og afmontering af krog, specialdesignet løfteåg eller vakuum. Den primære årsag hertil er, at medarbejderen på stationen ikke bliver træt i løbet af dagen på samme måde, som hvis der skulle foretages manuelle løft. Hen på eftermiddagen vil der blive løftet lige så mange emner og lige så hurtigt som om formiddagen.

En anden stor fordel ved at installere en traverskran er, at den øger sikkerheden. Traverskraner kan bruges til at løfte og flytte materialer i ekstreme miljøer, og kan håndtere ætsende eller farlige materialer som varme metaller og kemikalier

 

Vælg den rette traverskran til dig


En traverskran er særligt ideel til gentagne løft over større områder. Det kan være, hvis store plader skal fragtes fra lager til beskæringsområde, eller hvis der skal pakkes mange paller med tunge genstande hele dagen, hver dag og på flere områder. En traverskran er også den bedste løsning, hvis man har meget truckkørsel, fordi de er loftmonteret og ikke tager gulvplads. Der hvor man f.eks. kan foretrække en søjlekran er, når der skal foretages tunge løft inden for samme diameter. En søjlekran er en kran som monteres i gulvet. Den består altid af en søjle af en art, hvorpå der sidder en arm. Armen kan bevæges rundt i en diameter på dens længde og emnerne kan så flyttes fra den ene ende af søjlekranen til den anden 360 grader rundt. Hvorvidt det er en søjlekran eller en traverskran, der passer bedst til din virksomhed, kan vi sammen finde ud af.

 

Traverskran – Vi designer en løsning ud fra dine behov


Hos AL-vac er vi nemlig specialister i løfteudstyr, mens du er specialist i din virksomhed, jeres behov og ikke mindst processer. Sammen kan vi skabe den mest optimale løsning af løfteudstyr, som vil effektivisere jeres processer og skåne medarbejderne. Lad os tage en uforpligtende samtale eller kontakt os via kontaktformularen – Hos os kan du få svar på stort som småt.

 

Specifikationer for Alvacs traverskraner

  • Løftekapacitet op til 1.600 kg.
  • Arbejdsområde: efter behov
  • Rækkevidde: efter behov
  • CE-godkendte
  • Lukket skinnedesign der modvirker smudsaflejringer.

 

Vi kan også levere fritstående traverskraner.