Køb vakuumløftere fra ALVAC CONSTRUCTION

Hos Jysk Vakuum Service finder du ALVAC CONSTRUCTION kvalitetsmaskiner til anvendelse inden for især bygge- og anlægssektoren. Vores stærke vakuumløftere er dansk producerede og gennemtestede, for at sikre en pålidelig og ikke mindst sikker anvendelse. Derudover rummer vores sortiment også unikke redskaber, der hjælper til at udføre arbejdet nemmere, smartere og hurtigere.

Har du spørgsmål til vores ALVAC produkter?

Hos Jysk Vakuum Service er vi specialister i at finde løsninger, der opfylder vores kunders krav til forskellige typer af løft. Udfyld vores formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kim Hansen, Jysk Vakuum Service

Vakuumløfter tilpasset til din virksomheds behov

En vakuumløfter gør det muligt at løfte stort set alle typer af emner. Lige fra små papkasser til store møllevinger. Den er samtidig med til at øge effektiviteten og skåne medarbejderne i forbindelse med tunge og gentagne løft. Vakuumløftere kan med fordel benyttes til især uhåndterbare emner, hvor man ønsker et hurtigt og skånsomt løft uden risiko for at lave skader på emnet.

Vores løsninger bruges i de fleste industrier, herunder lager og logistik, samt produktion og værksted. Vi har udviklet en række standardmodeller, men udvikler også kundetilpasset løsninger til konkrete problemstillinger.

 

Hvordan virker en vakuumløfter?

Princippet i en vakuumløfter er ganske enkelt, at man åbner op for et utal af anvendelsesmuligheder i industrien. En vakuumløfter suger sig fast til et givent emne ved hjælp af undertryk, som skabes af en motor, der enten kører på strøm, benzin eller hydraulik. Herved bliver det betydeligt nemmere at løfte og håndtere emnet – enten ved hjælp af en løfteslange eller en talje monteret på f.eks. svingkran, traverskran eller gaffeltruck.

Med en vakuumløfter er det stort set muligt at suge på alle overflader, men løftekapaciteten afhænger både af emnets overfladeareal og tæthed. Hvis vakuumløfteren skal bruges til at løfte tunge emner, er den typisk ophængt fra en talje eller bom, ved hjælp af en krog eller anden form for fastgørelse. 

Fordele ved en vakuumløfter
En vakuumløfter er ideel at bruge, hvis man fortager mange gentagende løft på arbejdspladsen. Ved at anvende en vakuumløfter til forskellige arbejdsopgaver, kan man skabe en langt hurtigere arbejdsproces. Maskinen er effektiv, når det kommer til at løfte forskellige genstande og placere dem præcist og korrekt på dens plads. Man vil, ved brug af en vakuumløfter undgå at skulle afsætte flere medarbejdere til at foretage de tunge laster, ligesom medarbejderne ikke bliver overbelastet. En vakuumløfter kan være med til at lette arbejdet for dine ansatte og skaber stor sikkerhed, når der skal flyttes rundt på noget.

 

En ansat kan håndtere en vakuumløfter


En af de helt store fordele ved at implementere en vakuumløfter er, at man kun behøver at have en ansat til at styre maskinen, når der skal flyttes rundt på forskellige elementer. Normalvis skal der bruges to eller tre ansatte til at løfte en tung genstand fra et sted til et andet. Med en vakuumløfter opnår du en øget produktivitet på grund af den lavere håndteringstid. En vakuumløfter forenkler produktionsprocessen ved at gøre håndtering af emner lettere og mere effektiv, samtidig med at der sikres en mere funktionel og ergonomisk drift.

Hos Alvac har vi gennem tiden udviklet løfteudstyr til emner der vejer alt fra 2 kg til 20 tons. Skal der løftes emner med et stort areal, f.eks. metalplader, er det desuden en fordel at anvende et vakuumåg, således man undgår nedbøjning af emnet.

 

Vakuumløfter til ethvert behov


Vi er totalleverandør af kundetilpasset vakuumløfter til industrien. Vi har gennem årene udviklet utallige løsninger til vores kunder, hvor der har været specielle krav til, hvilke emner der skal løftes, hvor tunge emner er der skal løftes og i hvilken radius emnerne skal løftes eller flyttes. Vi hjælper naturligvis gerne med at udvikle en løsning, der lever op til din virksomheds behov. Ønsker du et tilbud eller demonstration af en vakuumløfter, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 48 32 eller ved at benytte kontaktformularen.

 

I samarbejde med Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i industrien, har vi levereret inspiration til deres branchevejledning om tunge løft, der præsenterer eksempler på gode løsninger, der forebygger eller nedbringer belastningen ved tunge løft.