Løfteåg i høj kvalitet

Hos Jysk Vakuum Service kan næsten alt lade sig gøre, og uanset hvilket emne du skal løfte,

kan du være sikker på at få en kompetent rådgivning og et bud på en yderst holdbar løsning.

 

Vi har et udvalg af forskellige løfteåg, der kan klare lidt af hvert. Vores løfteåg findes i adskillige

standardmodeller med WLL fra 1.000 kg til 15.000 kg. Alle løfteåg er naturligvis CE-godkendte.

 

Finder du ikke den model du søger her på siden, kan vi designe og producere en kundetilpassede løsning til din virksomhed.

Hvad er et løfteåg?

Et løfteåg er en konstruktion, der kan monteres på forskellige løfteanordninger som fx lastbilkran, truck, en svingkran eller traverskran. Løfteåget fordeler vægten på de elementer, der skal løfte.

 

Derved stabiliserer og understøtter den en belastning under et løft. Løfteåg kan bruges til alle typer last og i alle brancher. Den er optimal til at få vendt og drejet tunge emner helt op til 46 tons som fx vindmøller. Et løfteåg kan både anvendes inden- og udendørs og monteres på løfteanordninger ved hjælp af kroge.

 

Et løfteåg består af en bjælke med et enkelt fastgørelsespunkt centreret på oversiden af ​​bjælken. Nogle løfteåg kan have to skinner, der kan tilsluttes til to hejsekroge. Der er typisk to eller flere jævnt fordelte løfteklokker på undersiden af ​​bjælken, som fastgøres til og understøtter lasten via enten en krog eller et sejl.

Få kundetilpasset løfteåg til virksomhedens behov

Hos Jysk Vakuum Service er vi specialister, når det kommer til valg og produktion af løfteåg. Med en kombination af vores erfaring inden for mange forskellige brancher og din viden om arbejdsprocesserne i virksomheden, kan vi sammen skabe den mest optimale løsning til jer.

 

Kontakt os få en uforpligtende samtale eller kontakt os via vores kontaktformular. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig i valget af en løfteåg.

Har du spørgsmål til vores ALVAC produkter?

Hos Jysk Vakuum Service er vi specialister i at finde løsninger, der opfylder vores kunders krav til forskellige typer af løft. Udfyld vores formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kim Hansen, Jysk Vakuum Service

Forskellige typer af løfteåg


Hvis man har en produktion eller fabrik, hvor der fortages mange gentagende tunge løft eller man håndterer store tunge elementer, kan et løfteåg være en optimal løsning. Der findes forskellige typer af løfteåg, der hver især egner sig til forskellige opgaver. Hvis din virksomhed håndterer emner i poser eller sække, er det essentielt at bruge et løfteåg med fire løftepunkter, der gør det nemt og fleksibelt at flytte dem.

Hvis i ofte flytter emner i den samme størrelse, er det ideelt at bruge et løfteåg med faste kroge. Det er også muligt at få løfteåg med justerbare kroge, hvis man skal håndtere emner i forskellige størrelser. Endvidere kan man få et løfteåg, der er formet som et H og udstyret med fire kroge, der kan justeres. Dermed er det muligt at løfte ting i forskellige størrelser.

 

Optimering af løfteåg til dine behov


Et løfteåg kan designes til at bruge på mange forskellige løfteanordninger og til mange forskellige typer belastninger. Et løfteåg kan bruges sammen med en vakuumløfter, hvis der skal transporteres ruder, hvor vægten skal fordeles ligeligt så ruden ikke svinger rundt. Der er mange virksomheder, der bruger løfteåg til at flytte rundt på ting på lageret. Det kan fx være træplader og fliser. Med vores mange års erfaring er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke løfteåg løsninger vi kan levere til din virksomhed.

 

Fordele ved et løfteåg


Løfteåg bliver brugt i mange forskellige brancher, hvor man arbejder med mange og specielt tunge elemeter, der skal løftes eller transporteres over kortere eller længere afstande. Et løfteåg kan løfte mange kilo på samme tid og aflaster samtidig medarbejderens krop. En anden fordel ved et løfteåg er, at de ikke kræver særlig meget loftshøjde. Da de kan laves med et enkelt kædetilbehør på toppen, som kranen kan fastgøres til, kræver det ikke den samme mængde loftshøjde, som andre typer af løfteanordninger med krog.

 

BTF løfteåg med faste kroge:

 

Vores BTF-model er et stærkt løfteåg i stål med faste kroge. Løfteåget leveres med anti-rustmaling og to lag emalje, som sikrer høj slidstyrke.

BTF fås i længde 2.000 mm til 6.000 mm, men kan også produceres i ønskede specialmål.

 

BTF løfteåg med justerbare kroge:

 

BTR-løfteåget er en fleksibel løsning, hvis der er behov for løbende at kunne justere bredden. Løfteåget findes i forskellige standardmodeller, hvor det er muligt at justere ind til ca. 1/2 bredde, f.eks. fra 6.000 mm til 3.000 mm bredde.

 

BTHF – justerbart H-løfteåg:

 

Stærkt og justerbart H-løfteåg med løftekapacitet fra 2.000 – 15.000 kg. Løfteåget kan både justeres i længde og bredde. Åget findes i 29 standardmodeller med længder fra 1.500 – 6.000 mm og bredder fra 900 mm til 3.000 mm.

 

BTX – løfteåg til big bags:

 

Løfteåg til håndtering af emner i poser eller sække (Big bags) med fire løftepunkter. Løfteåget findes i 8 forskellige størrelser med løftekapacitet (WLL) på 1.000 og 2.000 kg.